Moje šťastná hvězda

Jan Rosák vzal kšeft pod svoji úroveň

Proč to dělá?

Buď je tak moc zvyklý pracovat, že se v penzi jednoduše nudí, anebo se JAN ROSÁK (67) ocitl v nějaké finanční tísni. Jak jinak si vysvětlit, že se opět pravidelně objevuje na televizních obrazovkách, jenže tentokrát v pouhém teleshoppingu, kde vyzývá diváky, aby si zakoupili jím nabízené matrace.

Nejenže kvalita výrobků z těchto spotů většinou nebývá příliš chvalně známá, populární moderátor navíc vždycky tvrdil, jak moc se těší na penzijní nicnedělání, je tedy dost nepravděpodobné, že by se tak rychle začal nudit a vzal téměř každou nabídku.

Minulý rok se soudil s památkáři v Mníšku pod Brdy, kde s manželkou žije. Tehdy se kus zámecké zdi sesul na jejich zahradu a moderátor požadoval jeho odklizení a samozřejmě také náhradu škody a nemajetkovou újmu.

Přestože původně chtěl 400 000 korun, nakonec se štěstí obrátilo proti němu a byl to právě on, kdo musel platit. Nemalá částka ve výši 91 000 korun mu teď očividně chybějí v rodinném rozpočtu. A tak když nepřicházejí nabídky na moderování, sáhl po té reklamní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden