Moje šťastná hvězda

Jan Skopeček: Ctitelka ho všude pronásleduje!

Stále miluje svou lásku z mládí

Herec JAN SKOPEČEK (91) pobývá v domově důchodců, kde nemá nouzi o ctitelky. Jedna ho dokonce tak uhání, že už to nevydržel a vynadal jí. Žádnou ženu prý už nechce. Skutečně žádnou?

Důkazem toho, že láska kvete v každém věku, je i oblíbený herec JAN SKOPEČEK (91). Za měsíc mu totiž bude úctyhodných 92 let, ale i v tomto věku má pořád své ctitelky! Nyní totiž žije v domově důchodců, kde má příležitostí k seznamování každý den až nad hlavu. Navíc se prý nechal slyšet, že je tam velký nadbytek nezadaných a osamělých žen, které hledají novou lásku nebo aspoň partnera, se nímž by si mohly každý den popovídat. A protože je Skopeček v domově důchodců jedním z mála nezadaných mužů s obrovským smyslem pro humor, začíná u žen sklízet obrovský úspěch. Nedávno se do něj zamilovala žena z vedlejšího pokoje!

Šíleně na něj žárlí

„Pořád za mnou chodí, sleduje, jaké návštěvy ke mně přijdou, a když mě navštíví kamarádky, dělá žárlivé scény. Nechápu, proč si na mě dělá nároky, když se spolu ani vůbec neznáme,“ stěžuje si herec, kterému je zájem žen spíš na obtíž. Prý ji má ale prokouknu tou. Přesně ví, co od něj taková žena chce! „Chce si mě vzít, pak to se mnou vydržet do doby, než natáhnu bačkory, a pak po mně dědit. Na tohle jí neskočím,“ dušuje se slavný herec. Ačkoli je Skopeček většinu času naprostý flegmatik a klidný člověk, teď mu nezbylo nic jiného než stařence rázně a za pomoci ostřejších slov vysvětlit, že tady jí pšenka rozhodně nepokvete.

Věra Tichánková

Koho by si vzal?

„Musel jsem ji už poslat do patřičných míst. Jinak to s ní bohužel nešlo,“ vysvětlil na svou obranu. Jeho jedinou a osudovou celoživotní láskou totiž byla VĚRA TICHÁNKOVÁ (†93) a žádná jiná žena se jí zkrátka nemůže rovnat. Přesto by herci nezaškodilo být k ženám jen o trochu vstřícnější. Přece jen na tomto světě nebude věčně , tak proč si svůj pobyt tady ještě nezpříjemnit nějakým tím povyražením? Jak se ale zdá, v domově důchodců, kde přebývá, si nevybere. Přesto by se jedna kandidátka na svatbu s hercem našla, a dokonce by se ani Skopeček dvakrát nerozmýšlel! Jeho dávná láska z mládí BOHUNKA (64) by také neprotestovala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden