Moje šťastná hvězda

Jan Šťastný: Návrat do televize

V posledních letech ho na televizních obrazovkách moc často nevídáme. Ve filmech nehraje JAN ŠŤASTNÝ (52) od roku 2014, sem tam si sice zahraje v seriálu, ale poté, co musel opustit Ordinaci v růžové zahradě, o něm diváci moc neslyší. Teď se konečně blýská na lepší časy!

Ještě nedávno jeho přátelé a známí tvrdili, že se do práce nehrne, protože ho baví starat se o rodinu a věnovat jí veškery čas. Teď to ale vypadá, že rodina jde naopak stranou a zastesklo se mu po práci. Nebo je snad všechno jinak? „Manželka dostala nabídku a přijala ji,“ nechal se slyšet Jan. A rovnou prý televize Barrandov nabídla práci i jemu. Byli společně obsazeni do nového pořadu! Na nabídku návratu na televizní obrazovky prý kývl hlavně proto, že pořad bude režírovat jeho dlouholetý kamarád TOMÁŠ MAGNUSEK (33). „Znám se s ním už léta, dal mi kdysi důvěru a obsadil mě do svých dvou filmů, což je pro mě docela příjemné, protože mně se film výceméně vyhýbá,“ prozradil Šťastný. Opravdu jeho nadšení pramení z toho, co uvádí, nebo jsou motivem peníze?

Jan Šťastný, Barbora Petrová: Aby neměl nouzi o práci, na to mu hraní v divadle rozhodně nestačí.

Na dalšího potomka je ještě spousta času

V pořadu bude hrát Šťastný tátu od rodiny, který se ocitl v manželské krizi. „Já mám něco podobného za sebou, takže to téma mi není úplně vzdálené,“ netají se. Herec se kdysi těžko vyrovnával s odchodem první ženy, až jeho současná partnerka BARBORA PETROVÁ (32) mu opět vnesla světlo do života. Jednu vadu ale jejich život měl. Je to právě nedostatek peněz. „Život je vážně fajn, jen bych snesl trochu víc práce,“ postěžoval si herec, že jeho rodině příjmy nestačí. I když dvojice má jednoho potomka, přáli by si ještě dalšího, překážkou ale měl být právě nedostatek financí. Teď se možná všechno změní. Zdá se, že po vzájemné dohodě dali přednost zajištění prostředků, které se oběma manželům při příchodu dalšího dítěte jistě budou hodit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden