Můj kousek štěstí

Jana Adamcová

Manželka Jiřího Adamce (69) Jana Adamcová (45) se odhodlala k nečekanému kroku. Má to být snad pokus o záchranu hroutícího se manželství?     Po dlouhých letech útlumu se Jana Adamcová s vervou vrhá do práce.

Přijala nabídku moderování pořadu Sama doma. "Pořad Sama doma mě baví, je to přesně to, nač se cítím po těch letech s dětmi,“ sdělila s nadšením. Vždy říkala, že svoji profesi moderátorky odsunula na druhou kolej kvůli rodině dobrovolně.

Co že tak najednou obrátila? Nestojí snad za vším vážná manželská krize? Není to dlouho, co si moderátorka postěžovala, že její role hospodyňy kmitající kolem domácnosti příliš neprospívá jejímu manželství s režisérem Jiřím Adamcem.

Její muž měl doma "full servis", ale Jana se necítila šťasně. Špatně prý snáší jeho neustálé připomínky. "Život s režisérem není jednoduchý, protože je deformovaný svou profesí. Celá rodina musí jet podle scénáře.

Třeba mi radí, jak si mám zavázat boty, udělat kafe, nebo dokonce i kdy ho mám vypít," popsala s tím, že byla často psychicky úplně na dně. Pro to, aby unikla z domu, je navíc evidentně ochotná udělat cokoli.

O tom svědčí fakt, že ji neodradilo ani náročné dojíždění. Natáčení totiž probíhá v Brně, kam bude muset pravidelně cestovat po nejproblematičtější dálnici. Tak snad její nové zaměstnání manžele konečně scelí.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden