Můj kousek štěstí

Jana Adamcová: Hurikán jí zpustošil sídlo

Janě Adamcové (45) zůstaly jen oči pro pláč. Živelná pohroma kompletně zničila pozemek na Floridě, který má s manželem, režisérem Jiřím Adamcem (69)!.

Na slunné Floridě mají Adamcovi druhý domov, luxusní vilu s rozlehlou zahradou plnou nádherných palem a exotických keřů. Právě bujná a honosná vegeace byla láska Jany. O zahradu se s nadšením starala a radovala se z každého nového kvítku.

Teď ale o celou svou radost přišla. Hurikán Irma, který se přehnal přes kontinent, jim z pěstěného pozemku udělal kůlničku na dříví. Zahrada nyní vypadá, jakoby se tam vyřádili dřevorubci a nezřízeně pokáceli všechno, co jim přišlo pod ruku.

Ploty jsou poničené... "No a je to. Dům ok, palmy v p... Nemůžu říct, že by se mi nechtělo brečet," svěřila se zoufalá Jana Adamcová. Může však ještě děkovat osudu, že to nedopadlo hůř. Vždyť jejich stavení prověřil vítr prý o rychlosti neuvěřitelných 300 km za hodinu! "To tu ještě nikdo nezažil.

Naše zábrany ještě také nikdy nebyly vyzkoušeny takovýmhle peklem," říká s hrůzou v hlase. Je zřejmé, že ji to velmi zasáhlo. Nejenže se škody vyšplhaly na pořádnou sumu, nejvíc ze všeho ji bolí srdce z toho, že se zkrášlováním pozemku teď může začínat od nuly.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden