Můj kousek štěstí

Jana Adamcová: Málo pracovních příležitostí

Naříká si na nedostatek pracovních příležitostí. Bývalá moderátorka Jana Adamcová (45) se stále cítí být moderátorkou, jedním dechem však dodává, že pracovních příležitostí ubývá.

Z televize Nova dávno odešla, protože nesouhlasila se změnami, které se tam tehdy děly. Pak pracovala v televizi Barrandov, odkud ji pro změnu později propustili. Adamovská bez mučení přiznává, že se jí po práci v televizi stýská.

Mlhavě připustila, že má jakési plány, díky kterým by se mohl uskutečnit její velký televizní návrat, ale nyní už se zdá, že nevyšly podle jejích představ. V současné době pobývá manželka režiséra Jiřího Adamce (69) pravidelně několik měsíců v Americe, kde si rodina pořídila nemovitost, a tak by Janino zapojení do pracovního procesu v Čechách bylo složité.

Proto se pokoušela pracovat ve Spojených státech. Byla představena význačnému agentovi, který má v portfoliu moderátory a redaktory zpravodajství na celém území USA. Když prý slyšel Adamcovou mluvit anglicky, zjistil, co vše má v profesi za sebou a poté se i dozvěděl, že má i příslušné univerzitní vzdělání, řekl, že ji okamžitě chce do "své stáje".

Když se však zjistilo, že Janě chybí příslušné pracovní povolení, bylo po všem. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden