Můj kousek štěstí

Jana Adamcová: Nad manželstvím se stahují mračna

Paradox jako Brno! Kdysi o sebe moderátorka a nynější tisková mluvčí vlády Jana Adamcová s režisérem Jiřím Adamcem (72) bojovali jako lvi. To se Jana ještě jmenovala Nováková a Adamec byl ženatý, a tak se museli celá léta scházet potají, neboť režisér čekal, až děti odrostou. Nakonec se přece jen konala svatba a Jana s Jiřím se postupem času radovali z Daniela (14) a Jasmine Anny (11).

Po čtvrt století manželství evidentně prochází krizí srovnatelnou se zemětřesením. Adamec byl údajně nedávno spatřen ve společnosti mladé světlovlásky, kterou si podle důvěryhodných zdrojů vedl kamsi do soukromí. Vzhledem k jeho věku – klobouk dolů!

Kdo ovšem nebude jásat, je jeho žena Jana. Ta ostatně už nějakou dobu upozorňovala na to, že v domácnosti není vše, jak by být mělo. Režisér má podle ní výbušnou povahu a manželku by raději viděl u sporáku než v práci. Jenomže Jana je svou prací posedlá – v tom se tedy neshodli. „Jsme spolu hrozně dlouho,“ řekla před časem.

„Není to jednoduché, ale to asi není nikde. Recept na šťastné manželství opravdu neexistuje, důležitá je tolerance, pochopení, o vztah musíte pečovat. A to jsme dost často zanedbávali,“ – naznačila, že se nad svazkem stahují mračna. Teď už ovšem hromy bijí a leje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden