Můj kousek štěstí

Jana Adamcová: Oddělené ložnice!

Nebude nová práce v politice moderátorky Jany Adamcové (47) posledním hřebíčkem do rakve jejího manželství s režisérem Jiřím Adamcem (71)? Drsné vyjádření jejího chotě mluví za vše. Manželství moderátorky Jany Adamcové a režiséra Jiřího Adamce opět prochází zatěžkávací zkouškou.

Už před časem se Adamcová zpovídala, jak bylo pro ni těžké být ženou v domácnosti, když se starala o malé děti. Musela podstrojovat manželovi a ještě se nechávat od něho sekýrovat, co a jak má dělat. Radovala se, že si od sebe konečně odpočinou, až se opět vrhne do práce.

Jenomže teď je toho odloučení kvůli práci až příliš. Žijou vedle sebe jako dva cizí lidé! Adamcová už nějaký ten pátek pracuje jako mluvčí vlády, a to se podepsalo i na jejím soukromí. Moderátorka teď nemusí poslouchat žádné manželovo dirigování, protože se sním prakticky nevidí.

Prý odchází do práce brzy ráno a vrací se pozdě v noci, a to ještě doma vyřizuje pracovní hovory. A aby nebudila manžela, když spí, raději se odstěhovala ze společné ložnice do jiného pokoje. Neustále jí totiž vyzvání pracovní telefon, takže by se její choť moc nevyspal.

A podle všeho se tato situace Adamcovi moc nezamlouvá. Režisér si samozřejmě nemůže veřejně příliš pustit pusu na špacír s kritikou, protože by se to obrátilo proti jeho ženě. O své prestižní místo by mohla přijít.

Přesto se neudržel a řekl pár slov na adresu nadřízeného politika své ženy. Je to šílenec pracující dvacet hodin denně. Na úřadě je prý v šest ráno a nejraději podle něj je, když jsou tam všichní jeho nejbližší ještě o něco dříve.

Jakoby si tím jinými slovy postěžoval, jak nesmyslně je jeho manželka vytížená a jejich vztah tím dostává zabrat. Snažil se to pak zachránit slovy, že manželce v její práci fandí. Doufejme, že to přečká manželství, pozice mluvčí i zdraví Adamcové.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden