Moje šťastná hvězda

Jana Adamcová: Po vínu má žravou

Je to moje největší neřest

Bývalá moderátorka televize Nova JANA ADAMCOVÁ (45) tvrdě dře na své postavě. Chodí pravidelně na jógu a i v jídle se snaží držet. Odměnou jsou jí tak ladné křivky. Jak ale nyní manželka režiséra JIŘÍHO ADAMCE (69) přiznala, ve své snaze začala značně polevovat.
„Snažím se jíst zdravě. Baví mě to a docela mi to i chutná. Celý den se držím. Ale pak přijde večer…,“ rozpovídala se Adamcová s tím, že po večerech tajně hřeší.

Odbourává jí zábrany

Nejvíce prý Jana mlsá poté, co si dopřeje pár skleniček vína. „To potom sním, co vidím. To je moje největší neřest,“ tvrdí někdejší moderátorka, která je pak jako utržená z řetězu. A jelikož se za tuto svou neřest před rodinou stydí, čeká, až všichni doma usnou, a pak dělá nálety na lednici. „Dělám to, až když všichni spí, aby mi nenadávali,“ prozradila Jana, které je prý před rodinou hloupé, že jsou svědky, jak se drží, chodí cvičit, a pak by ji měli vidět, jak se cpe. Zařekla se proto, že s alkoholem skončí. Zároveň se ale netají tím, že to bude těžké, jelikož byli s manželem zvyklí si večer otevřít láhev dobrého vína.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden