Moje sladké tajemství

Jana Bernášková: Kvůli studu přichází o role i o peníze

Zahodí svůj ostych a začne se už rvát o práci?

Herečka Jana Bernášková (36) je sice krásná, ale sebevědomí má na bodu mrazu. Tím se ovšem připravuje o pracovní nabídky a také o peníze! Neměla by jít konečně do sebe a něco s tím dělat?

Půvabná Jana Bernášková (36) se rozhodně nepovažuje za sebevědomou ženu. Naopak! Sebejistota jí prý vůbec nic neříká. Co za tím asi věcí? A o kolik rolí ji už její stydlivost asi připravila?

Vypadá spíš jako starší sestra, než máma!

Skoro bez práce

Nyní sice natáčí pohádku Čertoviny, kde si zahraje kněžnu, ale jinak je to bída. Už ani v seriálech, jako je třeba Ulice, kde se jí předtím velmi dařilo, pro ni není místo. „Sebevědomí je asi to nejkřehčí, co mám. Čím jsem starší, tím o sobě víc pochybuji,“ svěřila se herečka. A právě to může být důvodem, proč nedostává žádné herecké nabídky. Uťáplé herečky totiž nejsou v kurzu. Dříve byla zvyklá neustále hrát a pohybovat se mezi lidmi, ale teď, když je maminkou dcery Justýnu (10) a syna Theodora (3) tráví hodně čas hlavně doma. Chce se tam snad zavřít napořád?

S bývalým mužem Davidem Drápkem.

Pomůže jí manžel?

Se sebevědomím by jí mohl pomoci její manžel a scénárista Rudolf Merkner (44). Má totiž spoustu kontaktů a mohl by jí tak nějaký kšeft dohodit. A nejen to! Jana by tak mohla přispět slušnými částkami do rodinného rozpočtu, který je teď podle všeho závislý na manželovi. Vždyť bez práce nejsou koláče! Tak či tak, jestli Jana nechce zahodit kariéru, bude se muset prosadit sama. Sebrat všechny síly a říkat si o práci. Jinak žádná nepřijde!

Věnuje se víc rodině než kariéře?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden