Můj kousek štěstí

Jana Boušková: Bez sebe strachy o Vydru

Hektická moderní doba dělá z nebohých lidí neurotiky. Její typickou obětí je herečka Jana Boušková, permanentně vystrašená kvůli tomu, aby se něco nestalo jejímu manželovi, Václavu Vydrovi (63).

Zdůvodňuje to tím, že partner neví, kam dřív skočit, hodně pracuje, a když se zrovna autem neřítí na zájezdové divadelní představení, tak zase jede ke svým milovaným koním. Naložil si zkrátka velké množství povinností a manželka trne hrůzou, že se během příliš rychlých jízd automobilem může něco přihodit.

Herec využívá dokonce dvě auta. Osobní vůz na běžné denní povinnosti a mohutnější ke koním. "Za volantem trávím hodně času a to jsou chvíle, kdy se o mě Jana bojí. Jezdím totiž velmi často unavený až k padnutí a co si budeme povídat, někteří řidiči jsou bezohlední," svěřuje se Vydra.

A práce s koňmi už prý kupodivu není koníčkem, ale vysilující dřinou. Přitom herec jezdí absolutně bez nehod, což však manželku neuklidňuje. Před vyděšenou Janou by si takhle stěžovat raději neměl, jinak její úzkosti ještě vzrostou a přejdou v chronickou úzkostní poruchu, která dovede lidem nepříjemně zkomplikovat život.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden