Můj kousek štěstí

Jana Boušková: Trpí v bolestech

Lyžování není tak docela bezpečný sport. To by jistě ráda potvrdila Jana Boušková, která se s následky tři roky starého úrazu pere dodnes. Při lyžování si zlomila holenní kost, kromě toho si vážně poranila koleno a byla několik dlouhých měsíců upoutána na vozík.

Také rehabilitace netrvala právě krátkou dobu, vozík vystřídaly berle. Ty herečka sice postupem času odhodila, ale cosi jí osudnou nehodu bohužel stále připomíná: velká, často nesnesitelná bolest. "Chodím, skoro všechno dělám, občas sice s potížemi, ale s tím už tak nějak počítám.

Bolest beru jako součást života," konstatuje statečně hvězda seriálu Policie Modrava. "Že to bolí, to mi nevadí, hlavně že chodím. Musím hodně cvičit, proto mám doma rotoped. Pokud bych na něj tři dny nesedla, začalo by to celé tuhnout.

" Manželka herce Václava Vydry (63) se přiznala, že už nelyžuje a zřejmě ani nikdy nebude. Z úrazu se poučila, dnes ví, že stačí zlomek vteřiny a všechno je jinak. "Ale beru věci tak, jak jsou, na světě jsou daleko horší věci.

Zaplať pánbůh, že tu nohu vůbec mám," dodává. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden