Můj kousek štěstí

Jana Boušková: Vážné zranění!

Složité období nastalo hvězdě pořadu Prostřeno, Janě Bouškové (63). Na začátku roku se těžce zranila na lyžích. Při nešťastném pádu si zlomila holenní kost.

Musela zrušit veškerou práci, její manžel Václav Vydra (61) se o ni staral, nevěděl, kam dřív skočit. Zlomenina nohy ji dokonce na půl roku vyřadila z účinkování v Národním divadle. Teď konečně se její fanoušci dovídají dobrou zprávu: Brunetka je v pořádku, takže se vrací do práce a moc se těší na další sezonu.

Chodí na rehabilitace, je ráda, že už slezla z vozíku, odhodila berle a pochoduje si po svých. Občas to ještě zabolí, ale už je to mnohem lepší. Její manžel Václav Vydra (61) je v jednom kole a neví, co dřív.

Jak říká, běhal okolo nemocné manželky, jenže pořád má spoustu představení a zkoušení, neustále telefonuje a zařizuje. Do toho se stará o koně a trápí jej pocit, že je toho na něj opravdu moc. Manželé si naštěstí dopřáli dovolenou v Chorvatsku.

Strávili ji i se synem a jeho rodinou, prý se vydařila. Jana se ovšem netají tím, že nejraději pobývá na milované chalupě. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden