Můj kousek štěstí

Jana Nagyová: Kam se poděla Arabela? Vdávala se a rozváděla

Můj kousek štěstí

V osmdesátých letech vylétla její kariéra raketově vzhůru, především díky slavné seriálové pohádce. Jenomže ona šla raději vstříc lásce.

Neuvěřitelných čtyřicet let uplynulo od chvíle, kdy se objevila princezna Arabela se svým čarovným prstýnkem. Pohádkový seriál Václava Vorlíčka (†88) a Miloše Macourka (†75) uchvátil nejen dětské diváky.

„Čtyřicet let je strašně dlouhá doba a vzpomínám na Arabelu už tak z dáli,“ říká představitelka krásné princezny, slovenská herečka Jana Nagyová (62).

Smrt stopařek

„Za čtyřicet let jsem toho prožila mnoho. Jsem ženou, manželkou, maminkou tří dětí,  babičkou,“ dodává. Rodačka z Komárna jako malá holčička milovala pohádky, nejvíc Pyšnou princeznu a Princeznu se zlatou hvězdou. Dětství bylo

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden