Můj kousek štěstí

Jana Paulová: Až příliš osamělá

Asi se cítí osamělá. Půvabná a sympatická herečka Jana Paulová (62) se s vlastními dcerami nevídá tak často, jak by si přála. Starší Adéla (38) žije trvale v Indii, mladší Anežka (28) zase často pobývá ve Francii.

Pro matky není jednoduché, když děti vyletí z hnízda, a tady je to o to horší, že se mladé ženy rozhodly přesídlit tak daleko. A tak si herečka pomáhá, jak může. Na konzervatoři, kde učí, si vyhlédla studentku, ke které přilnula.

Dokonce jí pomohla dostat se do seriálu Ordinace v růžové zahradě. Řeč je o začínající herečce Simoně Lewandowské (17), která v nekonečném seriálu hraje vnučku právě Jany Paulové. A Jana svou mladičkou studentku přivedla i do divadla, i zde účinkují spolu.

Zdá se, že velkomyslná a srdečná Paulová by se pro své studenty doslova rozdala. Dobré úmysly se ale snadno mohou otočit proti ní, jak už to tak bývá. Dívenka si stěžuje, že ji "tlačenka" trochu trápí, možná jí to i okolí dává maličko nešetrně najevo.

Třeba padlo i slůvko: protekce. V prvé řadě by se nad sebou měly zamyslet Janiny dcery. Skutečně jim nevadí, že se nešťastné mámě po nich tolik stýská?   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden