Můj kousek štěstí

Jana Paulová: Proč má hrůzu z erotiky?

Po dlouhých letech natáčí celovečerní film, a co víc, jedná se o hlavní roli. Svůdná Jana Paulová by měla skákat radostí, místo toho cítí obavy. Snímek pojednává o nevěře a podle všeho bude dosti odvážný.

Janu čeká například natáčení scény, kdy se před ní bude svlékat mladý svalovec. “Nechci, aby mě u této scény fotili, protože to dobře znám,” rozčiluje se herečka, která se dověděla, že se právě na natáčení této scény přijdou podívat novináři.

“Pak se k tomu napíše obrovský titulek: Paulová si užívala se striptérem, a někde na konci se malým písmem dopíše, že to byl film,” dodává rozhořčeně. Ví, o čem mluví. Něco podobného zažila, když účinkovala v taneční soutěži Bailando.

“Tančila jsem s chlapcem, který někde nafotil nějaké erotické fotky, a pak vyšlo na titulu bulvárního časopisu: Paulová: Porno! Lidi si často přečtou jen titulek a nedozvědí se, že článek je o něčem úplně jiném.

Mám to podobně, když někde u pumpy vidím jen ty titulky. Proto bych tomu ráda předešla," dodává půvabná blondýnka starostlivě. Nemá už sílu desítkám známých vysvětlovat, že je ve skutečnosti počestná žena.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden