Moje šťastná hvězda

Jana Paulová: Stojí mezi dvěma muži

Se svým manželem žije JANA PAULOVÁ (63) neuvěřitelných 41 let! Není bytosti ani události, které by jejich vztah dokázaly rozdělit. Ani skutečnost, že se její choť o ni musí dělit s jiným mužem, aniž by na něj jakkoli žárlil!

Přestože o zástupy ctitelů neměla herečka nikdy nouzi, její srdce celý život patří hudebníkovi MILANU SVOBODOVI (66). On ale rozhodně není jediným mužem v jejím životě. Život si nedokáže představit ani bez svého hereckého kolegy a nejlepšího přítele PAVLA ZEDNÍČKA (68).
„Říkáme, že máme vlastně takové druhé manželství, teda po těch našich oficiálních,“ vtipkuje Paulová. Jenže pro ostatní je to něco naprosto nelogického. Jak je možné trávit tolik času s nějakým mužem a nemilovat ho? Pro herečku je to ale naopak něco zcela normálního. A dokonce i pro jejího manžela.

Milan Svoboda, Jana Paulová

Partnerům to nevadí

„Naši partneři jsou v pohodě, ačkoli jsme doma po večerech míň, než bychom měli za normálních okolností být. Oni nás ale podporují a fandí í nám,“ tvrdí. Přesto se tomu dá jen těžko uvěřit. Jenže jejich kamarádský vztah nemůže nikdo rozdělit. „Naučili jsme se vzájemně plně respektovat . Nenapadá mě, že bychom se někdy na něčem neshodli,“ líčí Paulová.

Střídavá péče

Skutečně může takhle mluvit o Zedníčkovi jen jako o svém dobrém příteli? „Jsme přátelé na život a na smrt,“ tvrdí všude. A co na to vůbec říká jeho manželka HANA KOUSALOVÁ (55)? „Děkuji Janičce za to, že se mi o Pavlíka tak hezky stará. Je to taková rarita, že mají jednoho muže ve střídavé péči legálně dvě ženym,“ vtipkuje Hana.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden