Můj kousek štěstí

Jana Plodková: Snaží se utajit rozchod?

Zasáhla dlouholetý vztah herečky s optikem nevěra? Mnohé věci tomu nasvědčují.

Vždycky vypadali jako dokonalý pár. Herečka Jana Plodková (36) a optik Filip Žilka (40) spolu chodí už skoro sedm let. Dalo by se očekávat, že taková dvojice bude chtít vztah posunout dál svatbou nebo třeba zatouží i po miminku.

Jenomže v případě Plodkové možná lovestory skončí místo veselky rozchodem.V poslední době to totiž se vztahem vypadá dost podivně. Zatímco před tím jeden bez druhého nedali ani ránu, najednou Plodková obráží společenské akce sama.

Na večírcích a otvíračkách jí dělají společnost herecké kolegyně. Už na filmovém festivalu ve Varech byla sólo. "Mám tu přátele, zábavu, ale i práci, takže tu prožívám úplně všechno," nechala se slyšet na jedné z party, kde se nejčastěji bavila s Jitkou Schneiderovou (44).

Měl snad její partner nějakou neodkladnou práci, že nemohl přijet? Lidé z jeho okolí se nad tím podivují. "Nějak se mi to nezdá, všude chodil s Janou, navíc by si určitě nenechal ujít možnost udělat si reklamu na své brýle," zamýšlí se člověk, který Filipa dobře zná.

Stalo se snad mezi nimi něco? Jistý důvod k rozkolu by tu vlastně byl... Nevěra! Před časem si pustil pusu na špacír Janin kolega Stanislav Majer. Na Facebooku se pochlubil s tím, že s Plodkovou v minulosti prožil milostné dobrodružství! Mělo to být přitom v době, kdy herečka už randila se Žilkou.

Vášeň mezi nimi prý vzplanula před dvěma lety při zkouškách inscenace Doktor Živago. "Byl to tehdy s Janou Plodkovou jen takový románek. Tak, jak to umí bláznivě zamilovaní herci. Bylo to krátké, ale krásné.

Děkuju, Jano," vyznal se jí ve statusu vyzdobeném srdíčky. Je jasné, že tím, že to Majer všem oznámil na internetu, se to muselo donést i k Janinu příteli. Nedalo snad tohle jejich lásce smrtelnou ránu? Pokud by tomu bylo skutečně tak a Plodková by byla Žilkovi nevěrná, nejspíš těžko by to skousnul.

Nelze tedy vyloučit ani varianta, že Žilka Plodkové tenhle úlet neodpustil a pár se v tichosti rozešel..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden