Moje šťastná hvězda

Jana Plodková: Totálně se ztrapnila

Prý si uřízla pořádnou ostudu. Herečka Jana Plodková (37) si zahrála v novém filmu s názvem Skleněný pokoj. Obsazení filmu je mezinárodní, tím pádem je angličtina jednou z hlavních podmínek. Hraje v něm důležitou roli, takže se očekávalo, že její přístup bude profesionální.

To také ve většině byl, ale údajně jí dělalo problém se s některými herci domluvit. Podle našich zdrojů její angličtina nedosahuje příliš vysoké úrovně, což je u herečky takového formátu tak trochu ostuda.

Neuměla se prý domluvit

Plodková přiznala, že anglicky dlouho nemluvila a že jí nejspíš trochu vypadla. Na place to údajně způsobilo spoustu zmatků a nedorozumění, což režiséra a scenáristy dost zdržovalo.

Zdá se, že zahraniční produkce se budou Plodkové spíš vyhýbat. I ona sama s tím nejspíš počítá, protože producenti s ní údajně nebyli příliš spokojeni. Raději si prý příště vyberou někoho, s kým se dorozumí.Proto se herečka snaží držet české produkce. V současnosti účinkuje v seriálu Černé vdovy, kde se jí celkem daří. Takové role si nejspíš bude hlídat zuby nehty, protože po trapasu, který se jí stal, by bylo těžké se uchytit jinde.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden