Moje šťastná hvězda

Jana Plodková trpí kvůli StarDance?

Stojí ji ta dřina za to?

Jedna z účastnic taneční soutěže StarDance JANA PLODKOVÁ (35) je velmi ambiciózní žena, která když něco chce, jde si tvrdě za svým cílem a snaží se být ve všem nejlepší. Když se jí ale náhodou v něčem nedaří, začíná se z toho šíleně hroutit.

O rodačce z Jičína je známo, že chce za sebou nechávat jen perfektní výsledky. I proto se drobná blondýnka nehrne do každého kšeftu, který je jí nabídnut, a pečlivě si vybírá, do jakého projektu se pustí.

Když už něčemu propůjčí svou tvář, chce, aby byla její práce odvedena přinejmenším na sto deset procent, a ona se tak nemusela za své počiny nijak stydět. Když tedy dostala nabídku zúčastnit se populární taneční soutěže StarDance, neváhala tuto výzvu, kde by mohla ukázat své přednosti, přijmout.

Ve výhodě

Plodková totiž zamlada navštěvovala taneční kurzy, což jistě při jejím rozhodování také sehrálo klíčovou roli. Určitě si říkala, že má s touto taneční průpravou vítězství v soutěži dopředu dané.
Až s jejím odstartováním asi přišla na to, že se šeredně spletla. Že to vůči konkurenci nebude mít vůbec jednoduché a že na výhru nikdy nedosáhne.

Jana je horkou favoritkou na vítězku.

Šíleně trpí

A právě tyto myšlenky jí vůbec nesvědčí. U každého vyřazovacího kola proto velmi trpí. „Stát v tom kruhu a čekat je opravdu něco strašného. To se ani nedá popsat. Člověk si to nemůže užít, je to nejstrašnější věc, která se vám může stát,“ přiznává otevřeně Plodková, která má zatím obrovské štěstí, že se se svým tanečním partnerem MICHALEM PADEVĚTEM stále drží ve hře.

Pokud ale nedosáhne nejvyšší mety, nechceme ani domýšlet, jak bude takovou prohru snášet. Zatím se proto snaží uklidňovat tím, že když na porotu nezapůsobí díky svému tanečnímu umu, zaboduje u nich alespoň svojí přirozeností. „Jediné, na co se můžeme spolehnout, je touha si užít každou minutu. A samozřejmě, když k tomu všemu dobře zatancujeme,“ snaží se být skromná Jana.

Dodává jí sebevědomí

Po každém kole tak musí pofoukat bolístky a zbavit ji stresu její životní partner, optik FILIP ŽILKA (39), který při přímém přenosu nesmí chybět v hledišti. Otázka však je, jak dlouho ho bude bavit dodávat své milé sebevědomí. Podle všeho prý špatně snáší blízkost, kterou si herečka za dobu tréninku ke svému tanečníkovi vybudovala. Že by to narušovalo jejich harmonii ve vztahu, však Jana striktně popírá. „S Filipem to máme tak pevné, že tím nemůže zacloumat nic,“ tvrdí přesvědčeně...

Filip Žilka je úspěšným obchodníkem s brýlemi.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden