Můj kousek štěstí

Jana Preissová: Další milenka odhalena?

Zdálo se, že se po otřesu kvůli nemanželskému dítěti Preisse situace uklidnila. Jana Preissová (71) to uzavřela slovy, že je na ženě, jak se k tomu postaví. Ve svém muži stále vidí toho čestného milého kluka.

Dlouhé roky Preiss sekal dobrotu a vypadalo to, že spolu budou žít svorně až do nejvyššího stáří. O to větší šok je, že má být jejich láska nyní opět v ohrožení. Herec si má údajně až pozoruhodně rozumět s půvabnou mladou kolegyní.

V nové pohádce Hodinářův učeň, která má přijít do kin na podzim a v níž má Preiss jednu z hlavních rolí, hraje méně známá herečka Dana Droppová, která jakoby z oka vypadla Janě Preissové v mladých letech.

A právě s tou si má být Preiss viditelně blízký. Roztomilá blondýnka sice v ději tvořila mladý pár s jiným hercem, každou volnou chvíli v romantickém salašnickém skanzenu, kde se vše odehrávalo, však měla trávit se známou herekou ikonou.

"Pořád si měli co říct, Preiss se vedle mladé krásky vždycky úplně rozzářil," prozradil nám člověk od filmu. A zjevně rádi se viděli i posléze na novinářském setkání. Co mezi nimi je? Přeskočila snad mezi mladou herečkou a dvaasedmdesátiletým hercem pověstná jiskra? Pravdou je, že některé známé mladé ženy se v postarších mužích vzhlédly.

Příkladem by mohla být třeba Ornella Koktová (25), která má rodinu s podkikatelem Josefem Koktou (61) nebo výtvarnice Lucie Gelemová (37), která už roky udržuje vztah s hudebníkem Felixem Slováčkem (76).

Nesourodá partnerství jsou teď trendem. Viktor je přitom stále charismatickým elegánem. Má to ovšem háček. Další románek za zády Preissové by byl nejspíš posledním hřebíčkem do rakve manželství. Kdyby Preiss svou manželku zklamal znovu, nejspíš by to bylo naposled.

Existuje na to hned několik přísloví. Číše trpělivosti jednou přeteče, či tak dlouho se chodí s hrncem pro vodu, až se ucho utrhne. Kdyby Preissová tedy herci přišla na další nevěru, nejspíš by ho doma čkaly sbalené kufry.

Mohl by ji ale skutečně takto zranit? Lidé, kteří ho dobře znají, vylučují, že by si ponaučen minulostí začal s jinou ženou. "V hlavě to má dávno srovnané. Možná mu sympatie mladých dam lichotí, ale nepřekročil by tu pomyslnou hranici," je přesvědčen jeho kolega.

Doufáme, že to tak je! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden