Můj kousek štěstí

Jana Preissová: Jak si udržet manžela 48 let

Bezmála padesát let jsou spolu Jana (69) a Viktor (70) Preissovi. Jak toho dosáhli? Vždyť jsou to přece herci, herecká manželství mívají krátké trvání.

Křehká Jana Preissová to konečně prozradila. Její taktika, díky níž Preisse žádná žena definitivně neodloudila, je jednoduchá a účinná. Základem je stabilní rodinné zázemí a hlavně teplá večeře. Její muž proslul tím, že tvrdí, že by nešel do žádné restaurace, protože doma se vaří nejlíp.

Tohle je pro Janu satisfakce za domácí práce, které samozřejmě nejsou vždycky zábavné. Protože třeba každodenní vaření polévky opravdu velká zábava není. Pro Janu byla rodina vždy alfou a omegou všeho a nikdy by ji kvůli práci neošidila.

Jedině tak je podle ní možné udržet dlouholetý vztah v harmonii. Je dokonce přesvědčena, že problém dnešních párů spočívá především v tom, že ženy přebírají úlohu mužů. Emancipovaly se natolik, že jsou z nich napůl chlapi.

Dělají kariéru, a to podle Jany Preissové trochu nutí ze ženskosti ubrat, být tvrdší. Sama si prošla peklem. Před lety se Viktor utrhl z řetězu a vedl dvojí život. Všechno zlé však rodina překonala.   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden