Můj kousek štěstí

Jana Preissová: Zradil ji Abrhám

Dobrou zprávou je, že se Jana Preissová konečně vrátila před filmové kamery. A ta špatná zpráva? Úplně ji vykolejilo, že ji nechal na holičkách Josef Abrhám (79).

Hvězda filmu Jak dostat tatínka do polepšovny kývla na nabídku hrát v nové rodinné komedii Ženská na vrcholu jen z toho důvodu, že jejího filmového manžela měl hrát právě Abrhám. Ale to se nestalo. Slavný herec se na poslední chvíli omluvil, což Janu doslova šokovalo.

Vše naštěstí dobře dopadlo, Abrháma zastoupil vynikající Bolek Polívka (70), kterého má půvabná blondýnka také moc ráda, tvrdí o něm, že je inspirativní. “Byla radost s ním hrát,” nešetří chválou na kolegovu adresu.

Tvůrci filmu si mohou blahopřát, že herečka byla ochotna navzdory Abrhámovu ucuknutí dál pracovat. Jana Preissová se totiž do filmování skutečně nehrne, a když na nějakou nabídku kývne, lze hovořit o zázraku.

“Musím říci, že si hodně vybírám a většinou řeknu ne,” konstatuje manželka Viktora Preisse (72). V Ženské na vrcholu představuje starostlivou babičku Janinku. “Je mi hodně podobná, protože i ve skutečnosti jsem starostlivá babička,” říká Jana.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden