Můj kousek štěstí

Jana Stryková: Velké kožní problémy

Možná jste netušili, že má okatá Jana Stryková kožní problémy. Přiznala růžovku, což je chronické zánětlivé onemocnění kůže, velmi nepříjemné. Projevuje se červenáním kůže, otoky, rozšířenými žilkami či puchýřky.

A jako by to nestačilo, černovláska trpí i periorální dermatitidou, což obnáší zánětlivé kožní změny především kolem úst. Péče o pleť a vlasy je tedy v tomto případě nesmírně komplikovaná. Herečka nesmí na řadu kosmetických přípravků ani pomyslet, vybírá si jen ty nejjemnější a nejšetrnější.

"Musím jít co nejvíc přírodní cestou," vysvětluje hvězda Ordinace v růžové zahradě. "Sleduji, co produkty obsahují, protože každá chemie pokožku rozdráždí, a to je samozřejmě špatně." Po barvení vlasů u ní docházelo k silnému zarudnutí kůže, která navíc ještě pálila.

A přidala se i lupenka! Bylo to k nevydržení. Janu zachránil až šikovný pražský kadeřník. Ten jí doporučil skutečně šetrnou barvu z Francie, která se, narozdíl od jiných přírodních produktů, nevymyje příliš rychle.

Herečka si oddechla, protože se zbavila nepříjemného zarudnutí, svědění a pálení. Nesmí ovšem zapomínat pít hodně vody. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden