Moje šťastná hvězda

Jana Stryková: Život se jí sype pod rukama

Představitelka MUDr. Mrázové ze seriálu Modrý kód JANA STRYKOVÁ (39) má co dělat, aby ukočírovala svůj život. Kromě práce musí řešit výchovu syna JÁCHYMA (4), dluhy i nevěrného partnera.

Majitelka největších očí v českém showbyznysu Jana Stryková (39) musí v poslední době řešit jeden problém za druhým. Ten zdánlivě nejmenší představuje její čtyřletý syn Jáchym (4), v jehož výchově podle vlastních slov není příliš důsledná.

Pravnuk slavného zpěváka Waldemara Matušky (†76) si tak už v útlém věku zvykl na příliš povolenou uzdu a herečka má chvílemi co dělat, aby potomka udržela v přijatelných mezích. Nedávno prý ve fast foodu vyváděl tak, že ho musela odvést dřív, než stačili zkonzumovat objednaný sendvič.

Má toho dost

Někdy si Stryková oddychne až v práci, ale tam se jí prý za chvíli stejně začne po synovi zase stýskat. S výchovou se jí naštěstí snaží pomáhat manžel Matěj Matuška (38), ten jí ale zároveň přidělává vrásky. Geny legendárního krále ženských srdcí Waldemara Matušky se nezapřou a Stryková si svého muže musí po čertech dobře hlídat. Zřejmě ví, co dělá, protože si prý na sledování pohledného zvukaře měla najmout i soukromého detektiva.

Utáhla ho na výstřih

Kvůli výrazným očím si jako dítě užila od vrstevníků svoje a na střední škole ji ranilo, když se dozvěděla, že jí říkají Ta, co má větší oči než prsa. Kupodivu to v případě jejího partnera zafungovalo obráceně. Když se poprvé setkali, upoutaly prý Matušku dřív než oči hereččina ňadra. Každopádně pak neváhal kvůli Strykové opustit přítelkyni, výtvarnici Danielu Horáčkovou (44), se kterou žil čtrnáct let a má s ní pětiletou dceru.

Svatba není v plánu

Když se potom Matuška se Strykovou dozvěděli, že budou mít dítě, nějaký čas nadšeně plánovali svatbu. Přípravy ale vyšuměly do ztracena a bylo to poprvé a naposledy, co se mezi nimi o svatbě mluvilo. Na všechny dotazy ohledně možného manželství od té doby herečka opakuje nicneříkající věty jako Nikdy neříkej nikdy a Nic neplánuji, Zatím to není na pořadu dne. Další dítě prý momentálně také nepřichází v úvahu, Jáchym vydá za tři.

Nemá nad ním dohled

Stryková přes den natáčí seriály a řadu večerů tráví v divadle. Už nějaký čas z toho nemá dobrý pocit nejenom kvůli synovi, ale i proto, že nemá partnera na očích. Špičkový filmový zvukař se pracovně setkává s jejími kolegyněmi a o jejich atraktivitě ví herečka své.

Za její vyhýbavostí, když přijde řeč na svatbu, tak může být i nedůvěra. Třeba si uvědomila, že to, co se stalo její předchůdkyni, by se mohlo opakovat… Aby toho nebylo málo, nedávno odpovídala na otázku, co by udělala s deseti miliony, kdyby jí spadly do klína.Z herečky úplně spontánně vypadlo, že by zaplatila všechny dluhy.

Málo peněz

Zřejmě tedy splácí nejen hypotéku, ale má i jiné dluhy. To na duševní pohodě taky nepřidá. Možná i proto herečka v poslední době působí, jako by měla všeho plné zuby a jediné, co ji drží nad vodou, je práce.Z jejího pracovního tempa mohou mít radost diváci, ale doma to čím dál víc vypadá na plíživou krizi, ze které by snadno mohl být pořádný výbuch. Ustojí sympatická herečka napjatou situaci? Pohádkových deset milionů by jí řešení určitě usnadnilo.

Jestli bude pořád v práci, neuteče jí jen partner, ale i syn jí může později vyčítat, že se mu víc nevěnovala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden