Můj kousek štěstí

Jana Šulcová: Proč z ní měli muži strach?

Herečka Jana Šulcová (69) byla v mládí nádhernou ženou, a úspěšnou. Člověk by řekl, že za ní běhaly houfy obdivovatelů, že jí ctitelé psali zamilované dopisy či hráli pod oknem tklivé melodie na kytaru.

Přitom Šulcová tvrdí, že tomu tak nebylo. Jak je to možné? Na to přišla herečka s postupujícími lety. Muži se jí totiž báli! Netroufli si na ni, měli strach, že budou slavnou kráskou odmítnuti či zesměšněni.

Působila beznadějně nedostupně, ale vůbec si to neuvědomovala. Vypadala přísně, což možná vyplynulo z dětství, z přísné výchovy. Nedovolila by si stát s chlapcem před domem, věděla, že by z toho měla nepříjemnosti.

A tak se svou příkrostí a nepřístupností možná připravila o spřízněnou duši či dokonce o životní lásku. Tou se zdál být její tehdejší manžel, herec Oldřich Vízner (68), bohužel zároveň miláček žen. Po více než dvacetiletém soužití manželku opustil.

Namísto aby se Jana nechala utěšovat zajímavým mužem, vybrala si mnohem horší způsob řešení životní krize: alkohol. Dnes je naštěstí spokojenou babičkou a dokonce stále pracuje. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden