Můj čas na kafíčko

Jana Šulcová si myslela, že našla partnera do konce života – a pak přišel tvrdý šok!

Můj čas na kafíčko

Poté, co ji opustil manžel, přišla další těžká rána v podobě odchodu z divadla!

Herečka Jana Šulcová (73) měla to výhodu, že k jejímu talentu jí osud nadělil i krásu. Ani ta jí ale nebyla nic platná, když přišla největší životní krize.    

Na své dětství vzpomíná herečka Jana Šulcová ráda, i když tenkrát například banán nebo pomeranč byly vzácností. „Měli jsme doma mnohem méně věcí, než mají dnešní děti,“ konstatovala, „ale zato jsme měli doma odpočatou mámu.“ Ačkoliv nepocházela z herecké rodiny, umělecké sklony se u ní začaly projevovat už na základní škole. „Asi ve druhé třídě mi učitelka řekla, že si nejvíc ze všech dětí pamatuji básničky,“ uvedla. „A když bylo nějaké dětské vystoupení, tak jsem byla vybrána, abych recitovala.“ Poté, co v celostátním finále recitačních soutěží skončila na třetím místě, začala Jana chodit do věhlasného rozhlasového Dismanova souboru.

Byla s tatínkem, když umíral

Pak se ale přece jenom objevila zásadní věc, která jí dosud šťastné dětství zkomplikovala. Její otec si našel jinou ženu. Zůstal přitom ale s rodinou. „Neodešel, protože neměl kam,“ vzpomínala herečka. „A to bylo ještě horší. Doma se pak tvářil kysele. Pořád měl takový naštvaný výraz. Najednou ten táta, který mě bral v neděli na procházku, začal

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden