Moje sladké tajemství

Jana Švandová: Dokáže být svému manželovi věrná?

Když podváděla, balila kufry! Jak to má teď?

Vysmívá se kolegyním, co vypadají po plastikách jako klauni a mezi muži je velmi oblíbená. Jana Švandová (70) je prý živel a věrnost nikdy nebyla její silnou stránkou. Skutečně ji její současný manžel Pavel Satorie (67) zkrotil.

Dvacet let manželství Jany Švandové (70) a Pavla Satorie (67) ukazuje, že i vášnivá herečka a developer to můžou dát bez obav dohromady. Jak jim to ale klape? Satorie by prý rád, aby jeho manželka už nepracovala a zůstala doma.

Jana ale myslí, že by potom zpohodlněla, začala rychle stárnout a to nepřipustí ani za nic. Říká se o ní, že je potvora, co často muže opouštěla kvůli jiným. „Když jsem byla nevěrná, přiznala jsem to, vztah ukončila a odešla za tím, do koho jsem se zamilovala,“ obhajuje se herečka.

Pavel by ji rád měl doma, ona se toho děsí.

S takovým přístupem se ale manželovi divíme, že ji pouští do společnosti samotnou. Spolu je lze totiž vídat minimálně. Švandová okouzlila i nejednoho kolegu z branže. Například herec a dabér Pavel Soukup (68) jí v Českém rozhlase veřejně téměř vyznal lásku. Co muže na ní tolik přitahuje?

Páchala sebevraždy

Herečka vždycky milovala muže a oni ji. Asi i proto, že se s ní zkrátka nenudili. „Měla jsem šílenou pubertu,“ prozrazuje. „Páchala jsem sebevraždy, milovala jsem totiž jednoho Itala.

“ Sklony k dramatizování ji neopustily ani dnes. Jana je prý velký živel a nenechá žádného muže chladným. Asi také proto má za sebou dvě nevydařená manželství s producentem Oldřichem Machem (69) a plastickým chi rur g em Hub e r - tem Topinkou.

Ve společnosti mužů je ve svém živlu.

Ten zřejmě zažehl její vášeň pro úpravy zevnějšku, bez kterých teď herečka nemůže být. I jako sedmdesátnice chce stále vypadat sexy. Úpravu víček nebo vyhlazení považuje za základ, který by měla podstoupit v pokročilejším věku každá žena.

Rizika si ale Jana uvědomuje a ví, že to s plastikami nesmí přepísknout.

Manžel vše platí?

Pořád se o ní píše, jak vypadá úžasně, ale bez zámožného partnera by na pravidelné operace těžko ušetřila peníze.

„Ta péče o to vypadat nějak obstojně něco i stojí,“ připouští Jana, která teď hraje především v divadle. Sice se občas objeví v nějakém seriálu, například v Ohnivým kuřeti, ale dlouhodobější spolupráci se vyhýbá.

Ráda utrácí také za kosmetiku, oblečení a módní doplňky a nechává si v této oblasti poradit i od stylistů. Stárnutí ji velmi děsí a věk si nehodlá připouštět. Nehrozí, že si začne dokazovat, že je stále mladá a žádoucí, s nějakým d a l š í m mužem?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden