Můj kousek štěstí

Jana Švandová promluvila o nevěře!

Herečka Jana Švandová (70) možná vypadá jako anděl, má v sobě ale i kus ďábelské duše. Jak sama naznačila, ne vždycky byla nevinná a čistá jako lilie. Herečka se otevřeně přiznala, že byla v manželství nevěrná.

A vlastně se za to ani nestydí... Je jasné, že tak atraktivní žena, jako je Jana Švandová, musela mít za svůj život zástupy ctitelů. A uměla si to i užívat. Muže prý v mládí proháněla s herečkou Eliškou Balzerovou (68), která je dodnes její dobrá kamarádka.

Dokázaly si omotat kolem prstu každého muže. "Dvě dlouhovalsé blondýny, které byly svým způsobem atraktivní... Byly jsme mladé, zájem jsme si velmi užívaly a kluky si pěkně třídily," vzpomíná dnes s úsměvem.

Větší drama však nastalo, když byla už vdaná. Neodolala svodům jiných mužů, a tak její první i druhé manželství skončilo její nevěrou. Švandová se však o tom nebojí mluvit. Prý má svědomí čisté. "Když jsem byla nevěrná, tak jsem se rozvedla a vzala si toho, s kým jsem v tu chvíli chodila.

Takto já jsem to měla," šokovala svou upřímností. Ostatní rozvedené celebrity většinou v takových záležitostech mlží a v raději houfně tvrdí, že si s novým partnerem začali až po rozchodu. "Zastávám takový názor, že pokud s tím současným partnerem chci žít, tak musím zatloukat, a pokud ne, tak to na sebe prásknu," říká.

Dnes už to bude téměř davcet let, co žije s třetím mužem, podnikatelem Pavlem Satorie (68). V manželství s ním je ale prý tak spokojená, že by podvádět nechtěla. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden