Moje šťastná hvězda

Jana Švandová volila mezi dvěma muži

Dala přednost rozumu

Přestože její manželství harmonicky funguje už dlouhých 18 let, JANA ŠVANDOVÁ (68) má za sebou dobu, kdy se nemohla rozhodnout, s kým chce zbytek života strávit. Vypadá to, že  nakonec dala přednost rozumu před vášní.

Herečka svého nynějšího partnera potkala před více než dvaceti lety. Tehdy za sebou měla už dvě nepovedená manželství s plastickým chirurgem a filmovým producentem, ovšem na lásku nezanevřela, naopak věřila, že do třetice přijde ten pravý. A to se také stalo. Jenže tehdy se kolem ní pohyboval ještě jeden muž, který byl údajně o poznání mladší, což měl být hlavní důvod, proč nakonec dostal košem.

Chyběla jí odvaha

Přestože je herečka, která zastavila stárnutí před pěknou řádkou let, se svým zevnějškem právem spokojená, na vztahy s mladšími muži jí sebevědomí podle jejích slov chybělo. „Mladých mužů jsem se v tomto směru vždy bála,“ říká s tím, že dokáže také hodně žárlit, a tak by soužití s někým takovým zkrátka nemohlo úplně dobře fungovat. Zdá se tedy, že nakonec zvítězil rozum a ona si vybrala muže, který k ní má věkově mnohem blíž. Vzhledem k tomu, že už brzy oslaví dvacáté výročí svatby, je zřejmé, že udělala dobře. Ženy, které si najdou mladšího milence, prý ale neodsuzuje, spíše obdivuje. „Chlapi dělají to samé a nikdo se nad tím nepozastaví,“ postěžuje si s tím, že jim celkově mnohem víc věcí prochází.

Nevěra jí není cizí

Jana Švandová patří mezi typy, které se velmi rychle zamilují a pak si myslí, že vztah bude fungovat navěky. Jenže láska pomine a pak je podle ní důležité naučit se žít s každodenními starostmi. A to pro ni prý není jednoduché hlavně proto, že na svém protějšku pak vidí spíše chyby než ty pozitivní věci. „Prostě ho najednou vidíte jinak než těma zamilovanýma očima,“ vzpomíná na předchozí partnery. S mladším milencem by to pravděpodobně dopadlo stejně a vzhledem k věkovému rozdílu by si dříve nebo později přestali rozumět a jejich názory na vztah a život jako takový by se podle ní určitě rozcházely. S nynějším partnerem, kterým je developer PAVEL SATORIE, se snaží na společném soužití stále pracovat. Když nefungovaly věci s bývalým manželem, herečka se uchýlila do náruče někoho jiného.

Silné výčitky

Dlouho ale nevěru tajit nedokázala, a tak se nakonec přiznala a přišel drsný rozchod. Tehdy to prý vnímala velmi emotivně, jako by jí někdo umíral. S odstupem času ale vidí jen ty hezké chvíle, stejně jako je dnes šťastná, koho si vybrala za třetího manžela. Vypadá to tedy, že herečka se Satoriem stráví zbytek svého života a na nějaké úprky do náruče cizího muže nedojde.

Herečka s manželem Pavlem Satorie.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden