Můj čas na kafíčko

Jandovou pronásleduje jedna pohroma za druhou!

Když se zpěvačka Marta Jandová (43) ohlédne za svým letošním létem, asi zrovna dvakrát nadšená není. Takhle si ho totiž určitě nepředstavovala. Nejen, že si sama ještě před začátkem léta po ošklivém pádu ze schodů a nešikovném došlápnutí zlomila prst na pravé noze, ale vzápětí si zlomil nohu i její muž, gynekolog Miroslav Verner (40).

A aby toho nebylo málo, cestou do nedaleké motolské nemocnice se Marta ještě připletla do děsivě vypadající autonehody. Kdy bude všem těmhle katastrofám konec?

Málem přišla o život

Jen co jí v osudném týdnu sundali v pondělí ortézu z uzdravené pravé nohy, vezla pro změnu v úterý na předoperační vyšetření se zlomenou nohou manžela Mirka a na jedné z křižovatek je oba dva doslova smetl cizí řidič. „Moje podivná smůla pokračuje. Stojím na křižovatce, čekám, až projede auto, abych mohla odbočit, a nakonec se o mě zastavilo,“ popsala celou situaci sama Marta. Ani jednomu se sice nic dalšího hrozného nestalo, ale auto bylo nepojízdné, takže manžela musel nakonec pod kudlu dovést taxík. Situace se tak otočila z dob, kdy před patnácti lety byla viníkem právě Marta. Tentokrát ale viník, postarší pán, od nehody prostě ujel! Marta si naštěstí stihla zaznamenat značku auta a on prý ani netušil, že se havárie stala kvůli němu, když se mu jiný řidič vyhýbal.

Z autonehody se doma sesypala

Přesto se Marta v jednu chvíli opravdu strachovala, aby se jí ani její rodině včetně malé dcerky Marušky (4) nestalo něco horšího. Sice už bylo po nehodě, ale i v přítomnosti policejního auta na označené vozovce se kolem nich naprosto bez váhání řítila auta neskutečnou rychlostí. „Je to dost šílené, jak jsou bezohlední. Někteří se tu nebojí jet jako blázni. Lidi, prosím vás, život máme jen jeden,“ prosila ostatní řidiče Marta, na niž, jen co dorazila domů, všechno  najednou padlo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden