Můj kousek štěstí

Janeček a Mátlová: Po bouřlivém rozchodu usmíření?

Nejúspěšnější český producent František Janeček (72) a zpěvačka Tereza Mátlová (41) všem vyrazili dech. Ještě před nedávnem byly společenské stránky plné jejich bouřlivého rozchodu. Čtrnáctileté soužití měla utnout nevěra a neshody kvůli výchově jejich dcery Emilly Anne (8).

Producent se snažil románek s jiným mužem Tereze odpustit. Přesto to ale vztah hodně narušilo.

Už dlouho měl prý Janeček jasno, že půjdou od sebe. Kvůli jejich malé holčičce však stále alespoň na oko udržovali rodinu pohromadě. "Bezmezně ji miluje a nechtěl, aby čelila tlakům okolí. Ale už to nešlo udržet.

Tereza proti němu dceru začala používat jako zbraň," prozradil informovaný zdroj. Ozývaly se i názory, že jablkem sváru byla také Terezina touha po svatbě, na kterou po provalené nevěře zpěvačka definitivně ztratila naději.

Janeček se ke sňatku stále neměl a zpěvačku to prý štvalo..

Tereza s dcerkou se odstěhovala z jejich luxusního bytu v centru Prahy. Všichni už se smiřovali s tím, že tenhle pár jde definitivně od sebe. Teď ale dvojice překvapila. Vyrazili spolu na rodinnou dovolenou! Namířili si to do Dominikánské republiky.

"Já odlétám dříve, Emuška s maminkou za mnou přiletí, jakmile skončí školní rok," nechal se slyšet Janeček, který se chce zrelaxovat po náročném pracovním období. Slavnostně zakončil první sezónu muzikálu Ples Upírů.

"Dílo se povedlo, publikum, které tady vidíte pokaždé aplaudovat ve stoje, je toho největším ukazatelem. Vstupenky nám mizí pod rukama," pochvaloval si a těšil se na zasloužený odpočinek. Už teď si plánuje, že v létě rozjede přípravy na návrat dalšího jeho díla – Fantoma opery.

"Budu vycházet z původního obsazení, ale nějaké změny tam budou," měl plnou hlavu myšlenek na divadlo. Že by snad Janeček partnerskou krizi sezpěvačkou nakonec překonal a rozhodl se dát jejich soužití ještě šanci?

Už to tak vypadá. Možná opět zvítězila láska k jeho dceři, které nechce trhat rodinu. Nebo snad Tereza přišla s prosíkem o odpuštění, že bude už sekat dobrotu? Šuškalo se i o tom, že zpěvačka kvůli rozchodu přijde o veškeré své kšefty.

Janeček jako vlivný producent jí hodně práce zajišťoval a zároveň je pro něho snadné jí i nabídky zmařit. Donutil snad i tenhle fakt Terezu k tomu, aby se k Janečkovi vrátila? Do jejich soukromí nikdo nevidí, a tak si lze jen domýšlet.

Otázkou je však i to, jestli se jim vztah podaří navázat tak, jak si představují. Dokázali vyvětrat to dusno, které mezi sebou měli? Opravdu zavládne v rodince zase posvátný mír? To se uvidí..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden