Moje šťastná hvězda

Janek Ledecký: ÚSPĚCH VE STÍNU VELKÝCH DLUHŮ

Každý by mu mohl závidět. JANEK LEDECKÝ (55) úspěšně podniká a ke všemu skládá hudbu a produkuje muzikály, které jeho fanoušky nikdy neomrzí. A také má dvě úspěšné děti. Přesto není všechno tak úplně růžové

Už je tomu sedm let, co zpěvák prodal své dvě nemovitosti, vilu a penzion, dohromady za neuvěřitelných 80 milionů korun. Ještě mu ale zbývala novostavba, chata, v níž trávil s rodinou veškerý volný čas. Jenže se na veřejnost tehdy dostala informace o tom, že na ni údajně visí exekuce! Té se ale naštěstí už zbavil. Ale přišla jiná.

Jak to, že nemá na zaplacení?

Údajně má totiž podle katastru nemovitostí dluh na svém obrovském domě ve Špindlerově Mlýně. Bral si ho totiž na hypotéku stejně jako svůj luxusní pražský byt. „Nechci a nebudu se k ničemu, co se mého soukromí a majetkových poměrů týče, vyjdařovat,“ odmítl vysvětlit, jak se to všechno s jeho dluhy má. Otázka tak zní, jak je možné, že nemá na zaplacení svých současných nemovitostí, když za ty prodané inkasoval tolik peněz.

Naděje vkládá do své dcery

Jeho známí a přátelé tvrdí, že je to proto, že veškeré peníze investoval do svých projektů. A také do své dcery ESTER LEDECKÉ (22), aby mohla trénovat na snowboardu a lyžích a jezdit na světové závody. Což se jí také daří.

Ester Ledecká, Jonáš Ledecký

Kdo mu zajistí budoucnost?

Letos vyhrála na zimní olympiádě dvě zlaté medaile, a to rozhodně není nezanedbatelných úspěch. Jenže právě úspěch takového formátu něco stojí. Především to, se k němu vůbec dopracovat. Nemá tak snad Ledecký peníze kvůli dceři? Nebo mu podnikání nevynáší tak, jak si všichni myslí? Jeho hudební projekty i muzikály stojí nemalé peníze a nikdo neví, zdali se mu investice vrací zpět. Jedno je ale jisté, pokud jeho dcera naváže na své dosavadní úspěchy, nemusí se o svou budoucnost jeho rodina bát. Navíc i syn JONÁŠ (24) je velmi talentovaný kluk, a tak by jistě svého otce nenechal na holičkách.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden