Moje šťastná hvězda

Janis Sidovský a Pavel Vítek slaví 10 let partnerství

Byli mezi prvními, kdo do toho šel

Je to neuvěřitelné, ale už to bude deset let, co zpěvák PAVEL VÍTEK (53) a manažer JANIS SIDOVSKÝ (48) vstoupili do registrovaného partnerství. Je jejich vztah pořád harmonický?

V   červenci to bude sice jedna dekáda, ovšem tito dva jsou spolu už dvě desetiletí. Začátky jejich vzájemné sounáležitosti ale nebyly jednoduché. Janis Sidovský prozradil, že zpočátku vztah tajili i před svými známými.

„Když jsme jeli na společnou akci, musel jsem Pavla vyhazovat z auta o ulici dřív,“ vzpomíná dnes už s úsměvem.

Tajemství vztahu

V roce 2000 přiznali, že spolu žijí na Karlštejně a po Karlu IV. jsou dalšími „maskoty“ tohoto malebného místa.

Jakmile se v roce 2006 rozhodlo, že se povolí registrované partnerství, neváhali ani minutu a stali se tak vzory pro další páry. Málokomu to ale vyšlo tak jako jim. Vládne u nich stále taková harmonie jako kdysi?  Prý ano.

Sice samozřejmě ne vždy je vše zalité sluncem, ale to je v každém vztahu. Že to oběma funguje, dokazuje i to, že valnou část společného času tráví oba v práci. Pavel jako zpěvák vystupuje v muzikálech, kterým se zase Janis stará o publicitu, jako tomu bylo u muzikálu Mamma Mia! A hodně aktivit je spojených i s jejich milovaným Karlštejnem, kde i v rámci oslav 700 let od narození Karla IV.

má Pavel 17. července vystoupení se svými přáteli. Jediné, co by podle mnohých mohlo oběma mužům chybět, je potomek. Oba dva mají v tomto jasno. I když si oba myslí, že homosexuální páry mohou dát dítěti víc lásky, než se jim dostává v dětských domovech, sami dítě adoptovali pouze na dálku v Africe.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden