Můj čas na kafíčko

Japonský horoskop

Tajemný horoskop podle moudrých japonských mistrů přetrval dlouhá staletí. Na rozdíl od našeho klasického má ale jen 11 znamení. Chcete znát své zenové znamení a zjistit své největší klady a zápory? Jaké je to vaše?

Slunce (21.3. - 29.4.)

Jako zrozenci Slunce jste zářivá osobnost. Jsou nenapravitelná idealistka a optimismus vám koluje v žilách. Řídíte se heslem, že kdyby se všichni snažili o trochu víc, bylo by na světě líp. Moudrost a krása jsou vaším životním motorem. Poslouchejte svou intuici. Vždy vám spolehlivě poradí tu nejlepší cestu.

Bambus (30.4. - 4.6.)

Umíte se přizpůsobit změnám, stejně jako svěží bambus, který roste kdekoliv. Jste chytrá, plná života a máte přehled. Nikdy neděláte nic na úkor druhého. Netrváte na jednom možném řešení a dokážete se přizpůsobit situaci tak, abyste z ní vytěžili to nejlepší. Věřte svému rozumu, ten vás nikdy nezklame.

Buvol (5.6. - 6.7.)

Pracujete hodně a ráda a pracovitá včelka je vedle vás úplná lenoška. Jste jako silný buvol zodpovědná až do morku kostí a díky tomu získáváte obdiv a respekt lidí kolem sebe. Myslete ale víc na svoji rodinu. Jedině tam se totiž budete cítit opravdu šťastná a spokojená. Pouhé pracovní úspěchy vám srdce nenaplní.

Lotosový květ (7.7. - 1.8.)

Máte velké kouzlo osobnosti a proto je vaším znamením překrásný a omamný lotos. Jste milující, plná energie a svět chcete vidět z té lepší stránky. Jste citlivá a svým blízkým umíte poskytnout pomocnou ruku. Podívejte se na oblohu: Vždy koukejte ještě dál a výš, než jste zvyklá. Jedině tak budete úspěšnější.

Japonský most (2.8. - 27.8.)

Jako most stojíte nohama pevně na zemi, ale zároveň se zajímáte o všechno, co je zvláštní, Jste otevřená a kreativní a nikdy se nezastavte uprostřed cesty. Ať už jde o alternativní medicínu, či umění. Umíte bojovat a rvát se za správnou věc, dokud nedosáhnete cíle. Nebuďte netrpělivá, čas je na vaší straně.

Oblázek (28.8. - 10.10.)

Vaše osobnost je okouzlující a životem plujete lehce, jako oblázek, vhozený do řeky. Díky tomu působíte na lidi jako magnet. Jste milá, energická a přitom se nevnucujete. Věci vždy dělejte tak, jak nejlépe umíte, ale nebuďte zklamaná, když nebudou perfektní. Dokonalost neexistuje, tak se o ni přestaňte snažit.

Císař (11.10. - 18.11.)

Ráda si děláte vše po svém, jste hrdá, jako Císař a nesnášíte, když se s vámi někdo hádá. U svých blízkých však dokážete slevit ke kompromisu. Máte potenciál dokázat velké věci, ale nechte občas věci jen tak plynout a uvidíte, že se k vám vrátí daleko intenzivněji, než kdybyste se o ně urputně snažila.

Císařovna (19.11. - 26.12.)

Stejně jako u opuštěné Císařovny je váš největší problém samota. Láska vám přináší harmonii a bez milované osoby se cítíte, jako by vás byla jen půlka. Díky vaší milé povaze ale sama nikdy dlouho nejste. Přestaňte na chvíli investovat do všech okolo a nechte se také hýčkat. Uvidíte, že se vám bude dýchat lépe.

Měsíc (27.12. - 18.1.)

Snadno dosahujete toho, po čem toužíte. Je to díky tomu, že jako vládce mezi hvězdami dokážete jít po své cestě. Jste neuchopitelná a provokujete svojí záhadností a klidem, který vyzařujete. Muži si od vás drží odstup tak silně, jak silně je zároveň přitahujete. Nic vás nedokáže překvapit a ani zastavit.

Želva (19.1. - 14.2.)

Stejně, jako u stoleté želvy z vás září klid a moudrost. Pod touto tváří se ale skrývá i ztřeštěná divoška, kterou se v sobě snažíte důsledně ukrýt. I přesto ale nikdy nezapomínáte na své pravé hodnoty, za které odvážně bojujete. Ticho ve vašem životě rozhodně nemá co dělat. Vždy dejte najevo co si myslíte, a jak se cítíte.

Třešeň (15.2. - 20.3.)

Stejně jako třešeň, symbol zrození, jste i vy plná života a radosti, kterou kolem sebe rozdáváte. Lidé vás milují za to, jak jste srdečná, spontánní a plná nadšení. Pokud se někomu nepletete do života, nebo jim neměníte plány, máte vyhráno. Obrňte se trpělivostí. Jen s ní dosáhnete svých cílů, po kterých toužíte.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden