Můj kousek štěstí

Inna Puhajková exkluzivně pro jarní Top Class

Unikátní bible luxusu na českém trhu vsadila s příchodem slunečných dní na něžnou notu. Důkazem je aktuální focení s úspěšnou a velmi šarmantní moderátorkou Innou Puhajkovou, která se stane okouzlující tváří jarní sezony.

Něžnost nadevše

Jedinečná fotostory se ponese v duchu pastelových něžností, jíž podpořily působivé a do sebemenšího detailu promyšlené prostory pražského showroomu zaměřeného na pohodlný a ničím nerušený spánek.

O minimalistické, ale v každém detailu precizní líčení se postarala uznávaná make-up artistka Michaela Ohemová, které dokonale ladilo se zapůjčenými modely od českých návrhářek Zuzany Kubíčkové a Terezy Vu.

Nechyběla ani oslnivá zář v podobě šperků o milionové hodnotě, které na focení zapůjčila klenotnictví ALO Diamonds a HALADA.

Oslava ženskosti

Výsledné fotografie jsou oslavou ženské něžnosti a krásy. Sama moderátorka již na první pohled vyniká dokonalou postavou, kterou si podle svých slov udržuje pravidelným sportem a omezováním sladkého.

Ani tak ale nemohly coby dekorace a sladké pokušení chybět makronky z vyhlášeného Bakeshopu ani lahev prvotřídního šampaňského.

Nové číslo plné inspirace pro dny plné extravagance a přepychu bude na stáncích již od 19. května.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden