Moje šťastná hvězda komerční sdělení

Jaromír Jágr: 9. největší gambler sportovní historie

Když se řekne Jaromír Jágr (45), většina si představí jednoho z nejlepších hokejistů historie, který i ve svých pětačtyřiceti letech ohromuje své soupeře v NHL a táhne jakýkoliv tým dopředu, jako to umí jen málokdo.

Jiní mají zase Jardu za svůdníka, kterému zahřívaly postel takové krásky jako Lucie Borhyová, Andrea Verešová, Inna Puhajková nebo Nicol Lenertová, a momentálně se těší přízně modelky Veroniky Kopřivové.

Jaromír Jágr se ovšem proslavil i ve zcela jiném oboru. Jaromír Jágr je jedním ze nejvášnivějších hráčů hazardních her, tedy alespoň mezi vrcholovými sportovci. Mezi jeho nejoblíbenější casinové hry patří zejména ruleta, kterou si rád zahraje jak naživo, tak v online casinu.

Jágr ani zdaleka nesází nejvíce Podle amerického magazínu Complex Jardu jeho vášeň vynesla dokonce na 9. příčku mezi největšími hazardními hráči mezi sportovci. Pro představu v jednu chvíli dlužil téměř milion dolarů (při tehdejším kurzu přes 30 milionů korun) jednomu online casinu.

Není tedy divu, že Jaromíra Jágra zajímá, kolik peněz za své angažmá dostane.

V žebříčku Jardu přeskočila taková jména, jako basketbalista Michael Jordan, který se ohromně baví pokerem a byl schopný na stůl položit i několik milionů dolarů, ale také bývalý baseballista Pete Rose, který zase holduje kurzovému sázení na sport, který mu k srdci přirostl nejvíce, tedy na baseball.

Absolutním vítězem mezi největšími gamblery je golfista John Daly, který odhadem naprohrával kolem 50-60 milionů dolarů, tedy více než 1,5 miliardy korun.

Z takové částky se jednomu opravdu protočí panenky a je potřeba se zeptat, jestli sportovci opravdu nejsou trochu přepláceni..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden