Moje chvilka pohody

Jaromír Jágr je nyní k svatbě blíž

Hokejový bůh už více než třičtvrtě roku chodí s modelkou Veronikou Kopřivovou (25). A věří, že jim společné štěstí vydrží. Přiznal také, že uvažuje o založení rodiny.

Hokejista Jaromír Jágr (44) hlásá do světa: „Myslím, že jsem našel tu pravou. V životě jsem nešel do vztahu, aniž bych si nemyslel, že to může být moje budoucí manželka či matka mých dětí. Jsem zásadový a v životě bych nebyl s někým jenom z toho důvodu, abych nebyl sám. To já radši budu sám a budu čekat na to nejlepší, co může přijít.“ A tu nejlepší podle všeho potkal. Alespoň to o své přítelkyni Veronice Kopřivové (25) tvrdí.

Prošla i u maminky

Bývalou kadeřnici, která pracovala nějakou dobu jako tanečnice u tyče, skousla i „mama Džegr“, a to i přestože v den, kdy ji Jarda přivezl do Kladna představit, se objevily kompromitující fotky z její minulosti, na kterých je zachycena, jak předvádí erotickou show. Jarda tehdy za Veronikou stál a řekl médiím: „Máma vám vzkazuje, že kdyby na to měla postavu, tak by šla tancovat taky. Prý by to pro ni bylo záživnější, než tancovat na poli nebo v kuchyni,“ šokoval Jágr. Anna Jágrová je totiž ctnost sama a velice těžce nese každou negativní zprávu nejen o svém synovi, ale i o celé rodině. Není tajemstvím, že Jágrovy předešlé vztahy nevyšly právě kvůli vlivu jeho maminky.

Založí spolu rodinu?

Po boku Jaromíra Jágra se objevila řada krásných žen, avšak žádná z nich nedokázala dostat hokejistu k oltáři. Nejlépe našlápnuto k tomu má právě Veronika. Už dříve hokejista prohlásil, že děti si pořídí, až bude schopný předat jim své zkušenosti a dobře se o ně postarat. A v posledním době naznačuje, že ten správný čas přichází.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden