Moje šťastná hvězda

Jaromír Jágr: Která ho teď utěší?

Další rozchod a další zklamání. Hokejista JAROMÍR JÁGR (47) nedávno přiznal rozchod s VERONIKOU KOPŘIVOVOU (28). Hokejista by se rád usadil, ale pořád se mu to nedaří. Proč s ním žádná nevydrží?

Ze začátku se svou láskou pyšnili, kde se dalo, ale postupem času začala uvadat. Rozchod hokejisty Jaromíra Jágra (47) a Veroniky Kopřivové (28) nebyl pro veřejnost až takovým překvapením. Spekulovalo se o něm už dlouhé měsíce a nakonec sám hokejista prozradil, že s Veronikou už pár netvoří delší dobu. Veronika má totiž nového milence, Miroslava Dubovického (27).

Je to mamánek

Už několikrát se proslýchalo, že Jágr by bez své maminky nedal ani ránu. Je zvyklý na její péči, jídlo, styl úklidu, zkrátka na všechno.

Maminka si ho hodně rozmazlila a nejspíš proto má teď Jágr problém s tím, usadit se s jinou ženou. V minulosti se o to snažila už spousta žen, ale každá byla neúspěšná. Jeho první vážná známost byla moderátorka Iva Kubelková (42), nicméně už ta tvrdila, že Jágr je příliš zahleděný do své maminky a o to ona neměla zájem.Podobný názor na to měla také jeho další bývalá. Andrea Verešová (38). Kubelková to s hokejistou vydržela dva roky, Verešová šest.

Našel si náhradu?

Poté následovalo několik románků, které netrvaly příliš dlouho. Jágr se vídal například s Lucií Borhyovou (41), s níž si rozumí dodnes. Poté mu cestu zkřížila modelka Inna Puhajková (33), Jágrova nejdelší známost. Po šesti letech se rozešli. Která kráska ho teď uloví? Prý se nedávno důvěrně bavil právě s Borhyovou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden