Můj kousek štěstí

Jaromír Jágr: Po rozchodu se spustil

Když se hokejista Jaromír Jágr (47) rozešel se svou přítelkyní, příležitostnou modelkou Veronikou Kopřivovou (28), vše nasvědčovalo tomu, že se do nových známostí nepohrne. Tvrdil, že na lásku prostě nemá čas.

Ostatně právě nedostatek společných chvil měl být příčinou rozchodu s blondýnkou. "Spadly na mě určité povinnosti, co se týče organizace a chodu hokejového klubu. Není to pro mě jednoduché. Dřív jsem se staral sám o sebe a najednou se starám o své zaměstnance a je to něco nového a trávím na tom hodně času,“ vysvětloval Jágr, co ho obíralo o čas s Veronikou.

Jak se ale zdá, najednou si skulinku na ženy v nabitém programu rád najde. Prohání snad každou sukni, která se kolem něho otočí. Během posledních týdnů byl viděn hned s několika dámami. Na jednom večírku se báječně bavil se svou "ex", Lucií Borhyovou (41), na jiném zase s moderátorkou Danielou Písařovicovou (40).

.. Na nedávném zápase flirtoval s jistou pohlednou černovláskou Renátou, která přišla fandit Litvínovu a posléze jí vyseknul i poklonu na internetu. „Kdybych věděl, že to bude tak příjemné povídání, tak bych se nechal vyloučit na deset minut,“ napsal na její adresu.

A podle všeho se s dotyčnou neviděl naposled. Nenápadně si s ní domluvil rande. "Už se nemůžu dočkat dalšího zápasu v Litvínově," mířa jeho další poznámka na internetu přímo k Renátě. A výčet pokračuje.

Jágr jde poslední dobou z párty na párty, a tak má příležitostí k seznámení opravdu hodně. Z jednoho vyhlášeného klubu v centru metropole například odcházel hned se dvěmi slečnami, vysokou brunetkou a drobnější blondýnkou.

Nasedli do taxíku a odjeli neznámo kam. Jágr to pak vysvětloval tím, že nemohl nad ránem sehnat taxíka do Kladna, a tak se svezl stejným směrem s těmito cizími ženami. „Vždyť jsou o třicet let mladší! Co bych s nima asi dělal?“ Dodal.

Dost slabý argument na to, že žil několik let s o třicet mladší Kopřivovou. Která bude tedy ta další osudová? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden