Můj kousek štěstí

Jaromír Jágr: Proč riskuje život?

Nemá rozum. Copak mu nezáleží na životě? Zbytečný risk mohl mít katastrofální následky. Fotografové zvěčnili slavného sportovce Jaromíra Jágra (44) během cesty z domova na kladenský hokejový stadion.

Mráz jim běhal po zádech, když si uvědomili, co přesně legendární Jágr dělá. K jejich úžasu hokejista nejel na stadion luxusním vozem, ale – věřte tomu nebo ne – na koloběžce. Milovaný hokejový bůh kupodivu zvolil trasu po silnici, kde v hustém provozu kličkoval mezi auty a dokonce i mezi obrovskými kamiony.

To vše bez ochranné helmy na hlavě. Očitý svěděk s hrůzou popisoval, jak Jágr jel v plném provozu a nákladní auta ho předjížděla. Velmi snadno tak mohl ohrozit nejen sebe, ale i své okolí. Nechce se domyslet, co všechno by se mohlo stát, kdyby ho jeden z řidičů nedejbože přehlédl.

Ani to Jágrovi nestačilo, v jednom okamžiku přecházel železniční trať v místě, kde je to zakázáno. Právě kvůli takové neopatrnosti zemřou ročně desítky lidí. Cožpak si Jágr na ledě neužije dost adrenalinového opojení? Nezodpovědným jednáním dává špatný příklad fanouškům.

Tak by se jejich vzor chovat neměl. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden