Moje šťastná hvězda

Jaromír Jágr: Proč s ním žádná nevydrží?

Maminka slavného hokejisty Jaromíra Jágra (46) Anna Jágrová (72) zřejmě svému synovi nasadila hodně vysokou laťku ve výběru partnerek. Žádná mu totiž není dost dobrá. Další, zhruba sedmá v řadě, modelka a podnikatelka Veronika Kopřivová (27) mu prý po dlouhých spekulacích dala sbohem.

Vybere si slavný hokejista teď místo modelky konečně takovou, která bude stejně pečující jako jeho maminka? Na Kladně, kde Jágr žije, by takových mohlo být dost. Anebo se znovu vrhne po stejném typu žen jako doposud? Nepoučil se ostatně ani v minulosti.

Nikdy není připravený

První vážnou známostí slavného hokejisty byla modelka a moderátorka Iva Kubelková (41). Kubelková však nezvládla život s profesiálnálním sportovcem, on nebyl na vážný vztah připravený.

Rozešli se mladpo dvou letech. Následovala Markéta Zmožková (47), dcera hudebního podnikatele Jiřího Zmožka (75), který složil první hymnu Jágr Teamu. Známost proběhla téměř v mediální tichosti. Následoval románek s moderátorkou Novy Nicol Lenertovou (44).

Pak přišel rok 1999, kdy se Jarda potkal s Andreou Verešovou (38). Začátkem roku 2000 spolu začali chodit a vztah jim vydržel šest let. Nejdelší a nejvíce medializovaný vztah. Slovenská miss se totiž načas vzdala modelingu a odletěla za Jágrem do USA, kde žila ve společné domácnosti i s jeho matkou.

Chce je u plotny

Právě ona byla údajně příčinou toho, že vztah zkrachoval. Porovnával hokejista svou partnerku s matkou, nebo snad Andrea neuměla dělat takové zázemí, na které byl mamánek Jágr zvyklý? Bylo by dost překvapením, kdyby ženě, která byla zvyklá na reflektory a pozornost, stačila role domácí hospodyňky.

A Jágrovi se zřejmě nezamlouvalo, že ona nechce být tou jeho ženou v pozadí... Jeho přátelé se shodují na tom, že pak nechápou jeho výběr partnerek. Pokaždé vsadí na známou krásku, postupem času však chce, aby byla ženou v domácnosti a u plotny.

Po Verešové potkal Innu Puhajkovou (32). V té době jí bylo jednadvacet. Poprvé tak Jaromír vsadil na o tolik let mladší krasavici. Překvapivě spolu vydrželi sedm let, dokonce to vypadalo na svatbu. Ale nakonec i vztah s Innou skončil. Podle vlastních slov jí došlo, že celou dobu žila jeho život, ne ten svůj. Létala s ním do Ruska, Ameriky, celou dobu po jeho boku a vlastní realizace šla stranou.

Sama po rozchodu přiznala, že takový vztah už by nikdy nechtěla. To samé došlo i Veronice Kopřivové. Jakmile totiž všechny jeho ženy vystrčí drápky a chtějí být samostatné, přijdou hádky a krize. I proto možná nastal čas, aby to hokejový bůh zkusil jinak.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden