Můj čas na kafíčko

Jaromír Mayer se nemohl se smířit s tím, že by Eva Pilarová byla slavnější než on!

Můj čas na kafíčko

První manžel utekl za hranice a druhý po letech udělal to samé!

V době, kdy se Eva Pilarová  (†80) a Jaromír Mayer (77) brali, byla ona za hvězdu a on spíš v jejím stínu. Během dalšího roku a půl pochopil, že by to tak asi zůstalo napořád.

Zpěvačka Eva Pilarová nazpívala kdysi krásné písničky v duetu s Waldemarem Matuškou  (†76). Nebylo divu, že je lidé dávali dohromady, oni ale spolu nikdy nic neměli; už proto, že legendární Walda prý nebyl na blondýnky. Jedno z manželství ale prožila Eva s jiným pěveckým kolegou, Jaromírem Mayerem.

Utekl od ní tři měsíce po porodu!

V době, kdy poznala Jaromíra, už měla za sebou Eva rozvod se svým prvním manželem, kontrabasistou Milanem Pilarem. Ten ale proběhl na dálku, protože její muž nečekaně emigroval na Západ v době, kdy měli tříměsíčního syna.

„Jeho u soudu na Praze 1 zastupovala nějaká ženská a vypadalo to, že se se mnou moc rozvést nechce,“ vzpomínala zpěvačka. „Nebylo jiné řešení. On byl v Mnichově a já tady, manželství nemělo smysl.“ Jejich společného syna tak Milan viděl až v roce

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden