Moje šťastná hvězda

Jaroslava Kretschmerová: Opravdu jí muž v životě nechybí?

Proč ještě nenašla toho pravého?

Rusovlasá herečka JAROSLAVA KRETSCHMEROVÁ (61) je tak trochu tajemnost sama. Proč se nikdy nevdala ani neměla děti? Netoužila po nich snad?

Herečka nechce o svém milostném životě vůbec mluvit a pořád opakuje, že ji v životě nic ani nikdo nechybí. Skutečnost může být ale zcela jiná a o své soukromí se nechce dělit hlavně proto, že stále nenašla toho pravého. Stane se tak někdy?

Nenaplněné štěstí

Její milostný život ostatně zůstává velkým tajemstvím. Její okolí však říká, že měla vždy problém najít lásku. Možná tím doplácela na svou temperamentní povahu a velké pracovní nasazení. Dlouhodobé vztahy se jí proto mnoho let vyhýbaly a své velké lásky se podle spekula cí dočkala až ve středním věku. I tehdy však Kretschmerová identitu svého vyvoleného úzkostlivě tajila a nevíme, kdo byl jejím mužem snů. Jarka byla ale v tomto vztahu velmi šťastná, doslova zářila štěstím a podle svého okolí prý i doufala v blížící se svatbu. Jenže vysněná veselka se nekonala a dlouho budovaný vztah prý nakonec ztroskotal.

Jejím osudovým mužem je nejspíš živočichář Béďa z trilogie Slunce, seno...

Vytouženého dítěte se nedočkala

Samozřejmě bez partnera je těžší býti matkou. Pro sympatickou herečku je to příliš citlivé téma, o němž se nechce s nikým příliš bavit. Můžeme se proto jenom dohadovat, zda se potomka nedočkala právě kvůli nepodařeným vztahům, nebo kvůli neznámému onemocnění. Také toto tajemství si nejspíš nechá navždy pro sebe. Samotnou ji ovšem nenaplněná touha po dítěti velmi trápí a nejspíš je jedním z hlavních důvodů, proč se herečka hodně věnuje charitě. „V soukromí jsem velmi spokojená, opravdu si nemám na co stěžovat,“ tvrdí představitelka nezapomenutelných rolí. Že by tedy přece jenom skrývala před zvědavou veřejností milence, kterého jen nechce ukázat? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden