Můj kousek štěstí

Jaroslava Obermaierová: Co neví, nepoví

Mlčeti zlato, říkávali naši předkové. Z jejich moudrosti bychom měli i nadále čerpat, bohužel zdaleka ne každý to dělá. Populární herečka Jaroslava Obermaierová (70), představitelka drbny Vilmy Nyklové v nekonečném seriálu Ulice, si ráda popovídá i v běžném životě.

Někdy by bylo ovšem prospěšnější být zticha, mlčet jako hrob a neprozrazovat cizí delikátní tajemství. Ale když je žena, jak se říká, opravdu velká klepna, nedokáže to. Šeptá se, že právě ona prozradila synovi Pavla Trávníčka (66) Pavlovi Dytrtovi (26), kdo je jeho skutečným otcem.

Chlapci bylo tehdy deset let a neměl ponětí o tom, že je potomkem slavného prince z pohádky Tři oříšky pro Popelku, matka to před ním tajila. Malý Pavel a Jaroslava Obermaierová se potkali v dabingovém studiu.

Když ho herečka spatřila, přiběhla prý k němu a vyhrkla: "Hele, támhle je tvůj otec." A bez okolků ukázala na poblíž postávajícího Pavla Trávníčka. Není sporu o tom, že chlapec měl právo dovědět se pravdu, ale dětští psychologové by potvrdili, že určitě ne tímto nešetrným způsobem.

Musel to být pro něho šok. Ale nelze popřít, že výsledek je nakonec nesmírně dojemný: Starší i mladší Pavel spolu v současné době vycházejí naštěstí výborně. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden