Moje šťastná hvězda

Jaroslava Obermaierová dává lenosti přednost před pohodlím

Potrpí si herečka na hvězdné manýry?

Není úplně zvykem, aby herci a obzvláště herečky při natáčení ignorovaly nebo dokonce odmítaly něco tak běžného a pro kameru potřebného, jako je práce maskérek. Někdy v maskérně naopak tráví až příliš moc času a maskérky nestíhají.

To ale není případ JAROSLAVY OBERMAIEROVÉ (69), která si zpravidla vyjednává výjimku, aby s maskérkami vůbec nepřišla do kontaktu. Pohrdá snad jejich práci? Nikoliv, jen dává přednost vlastnímu tempu. Obzvláště, když začíná brzy ráno.

„Párkrát za měsíc musím vstávat v pět ráno a to je pro mě hrozně náročné,“ říká s tím, že potřebuje vlastní režim přípravy a proto nechodí do maskérny. „Holkymaskérky jsou šikulky, ale já se ráno probouzím hodně pomalu a v tom jejich pohodlném křesle mám tendenci zase usínat.

Pak mi zase dlouho trvá, než se napodruhé probudím. Raději se doma u kafe a cigárka nalíčím sama, těsně před natáčením se jen upravím a jsem připravená,“ vysvětluje herečka a doplňuje, že naštěstí není na nic alergická, takže může používat běžně dostupný make-up, nepotřebuje žádnou zvláštní péči.

„Alergická jsem jen na blbé lidi,“ uzavírá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden