Můj kousek štěstí

Má hvězdné manýry?

Hvězda Ulice Jaroslava Obermaierová (75) hraje v seriálu od začátku, a tak má právo na jisté výhody, které ostatně i sama vyžaduje. A štábu nezbývá než vyhovět, vždyť se navíc jedná o dámu v letech.


Dala jsem si jedinou podmínku, že v sedm ráno tam nemůžu být, protože je mi špatně, i když samozřejmě někdy tam taky jsem,“ říká představitelka Vilmy Nyklové. Ale většinou s ní nikdo nehne, neboť odporovat dříve narozené herečce, která ještě ke všemu patří k služebně nejstarším, by nebylo slušné. A to není všechno.


Její kolegyni Zdenu Hadrbolcovou před pěti lety potrápilo srdce. Podstoupila katetrizaci.

Nekompromisní Jaroslava dokonce i mluví do řemesla scenáristům. „A už nechci být potřetí vdaná,“ umínila si. „Poprosila jsem, ať ke mně žádného dědka nedávají, že už by bylo blbé být nevěsta.“ Pokud tedy měli scenáristé v úmyslu Vilmu Nyklovou znovu dostrkat k oltáři, narazí na hereččin tuhý odpor.

Ale i to se dá koneckonců pochopit. V Ulici se Jaroslava provdala za Bronislava Poloczka (72), druhým manželem se stal Stanislav Zindulka (86). Oba již nejsou mezi živými, a tak si Obermaierová připadá tak trochu jako černá vdova a nechce přivolat zubatou na dalšího nebohého chlapíka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden