Můj kousek štěstí

Jaroslava Obermaierová měla zkažené Vánoce

Tohle si herečka nezasloužila. Místo nasávání vánoční atmosféry se musela kurýrovat na nemocničním lůžku..

Ačkoli je to dáma, která všem rozdává radost, ať už prostřednictvím své role v seriálu Ulice nebo v soukromém životě, vánoční čas jí zkazily zravotní problémy. Obermaierová skončila v nemocnici! Nejprve se zdálo, že jde jen o přechodnou nevolnost.

Zastihlo ji to na její milované chlupě už o prvním adventním víkendu. "Několik dní jsem se cítila nějak divně. To na sobě člověk pozná. Neměla jsem chuť k jídlu a nespravila to ani sklenička piva," svěřila se herečka, jak to začalo.

Její syn Jaroslav byl vyděšený, co mámě je, a tak ji pro jistotu odvezl do nemocnice do Prahy, kde herečce udělali CT a spoustu dalších vyšetření. I když bylo Jaroslavě prý hodně zle, pořád doufala a věřila, že to nic závažného nebude, že se brzy postaví na nohy a bude se moci zase vrhnout do práce.

"Zatím jsem přesvědčená, že že to dám, cítím se už lépe," dodávala si sílu. Výsledky vyšetření ale nedopadly moc příznivě. Zdravotní kompilkace se ukázaly vážnější, než si všichni mysleli. Dle lékařů jde o přechozenou boreliózu v kombinaci se zánětem nervu, což znamená delší hospitalizaci.

Je nutný klid na lůžku a stálý dohled lékařů. Takhle si Jaroslava nejkrásnější svátečnéí období v roce určitě nepředstavovala. Místo pečení cukroví a popíjení svařáku s rodinou musí ležet v posteli. Navíc měla nasmlouvané pracovní závazky.

Režiséři Ulice, kde má jednu ze stěžejních rolí Vilmy Nyklovoé, jsou pochopitelně jako na trní, jestli ji nebudou muset vyřadit z děje a do muzikálu Mýdlový princ, kde měla také poměrně velkou roli, za ni museli složitě najít náhradu.

Nalomené zdraví Jaroslavu Obermaierovou poslední dobou trápí často. Před půl rokem herečku odvezli rovnou z natáčení Ulice kvůli bolesti žaludku, tehdy to musela zachraňovat přísným dietním režimem. Těsně před tím si chuděra ještě k tomu vyhodila rameno, s čímž také skončila v péči lékařů.

Doufejme tedy, že se herečka dá brzy do pořádku a do nového roku vykročí zase fit. Takovou osobnost divákům těžko někdo nahradí!.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden