Můj kousek štěstí

Jaroslava Obermaierová: Na pokraji zhroucení

Chodí jako tělo bez duše, říkají o Jaroslavě Obermaierové (71) přátelé. Když tento svět navždy opustil její herecký kolega Michal Pavlata (†71), Obermaierová jako by si najednou uvědomila, že s časem, který člověku zbývá, se musí zacházet opatrně.

V poslední době se opravdu změnila, tvrdí lidé z jejího nejbližšího okolí. Začala přemýšlet jinak a konečně se rozhodla zvolnit své nelidské pracovní tempo, které ji už několikrát dostalo do nemocnice. Zmenšila počet zájezdních divadelních představení, unavovaly ji návraty pozdě v noci.

Mimoto už jedenáctý rok hraje drbnu Vilmu Nyklovou v nekonečném seriálu Ulice, a ačkoli jí ranní vstávání a náročné natáčení dávají pořádně zabrat, do hereckého důchodu se prý rozhodně nechystá. Říká, že v Ulici hraje ráda, tam ji prý nepřetěžují, zacházejí s ní ohleduplně.

Ale není to tak docela pravda. Zřejmě už zapomněla, že loni jela rovnou z "placu" do nemocnice, kvůli nesnesitelným bolestem v zádech. Celý život se sama starala o nemocného syna, vydělávala za dva.

Teď by už měla myslet daleko více na své zdraví, odpočívat a vyhýbat se chmurným myšlenkám. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden