Moje šťastná hvězda

Jaroslava Obermaierová: Nemohla si dovolit operaci?

Hvězda seriálu Ulice Jaroslava Obermaierová (72) už si delší dobu stěžuje na nejrůznější zdravotní problémy. Nedávno ji trápil bolavý zlomený kotník, a když bolesti konečně ustoupily, nastoupily nové. Tentokrát herečku, která je hvězdou reklamy našeho sesterského časopisu Můj čas na kafíčko, trápí bolesti páteře a ke všemu prý nemůže normálně jíst a tím pádem rapidně zhubla patnáct kilogramů.

„Takové bolesti bych nikomu nepřála. Navíc mi to nějak tlačí na střeva a nemůžu jíst,“ přiznala herečka. Lékaři přišli na způsob, jak by mohli Obermaierovou vyléčit, nicméně doporučená léčba injekcemi stojí v přepočtu téměř půl milionu korun.To si herečka prý nemůže dovolit, prý takovou astronomickou sumu rozhodně nemá.

Nevěřili jí

Spousta lidí se tomu divila, přece jen je Obermaierová uznávaná herečka. Ona se však rozhodla požádat o peníze zdravotní pojišťovnu.Ta se ale cukala, protože jim bylo divné, že herečka takového formátu nemá naspořené žádné peníze. Obermaierová prý dělala, co mohla, aby pojišťovnu přesvědčila, a nakonec se jí nějakým zázračným způsobem podařilo je dostat na svou stranu. Nyní je herečka pochopitelně šťastná, protože jí bude aplikována dobrá léčba a ke všemu neutratila ani korunu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden